Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Balıkesir'de Zeki Müren Şarkıları” konser etkinliği

Balıkesir

Balıkesir Büyükşehir Belediye Konservatuarının sunduğu Zeki Müren Şarkıları konseri konukları mest etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini yürüten Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korusu’nun Şef Özkan Kef yönetiminde icra ettiği “ Zeki Müren Şarkıları” isimli konser büyük beğeni topladı.
Salih Tozan Kültür-Sanat ve Toplantı Merkezi’nde gerçekleşen konserde Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korusu, Zeki Müren’e ait 14 eseri seslendirildi.
Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’unda katıldığı “Zeki Müren Şarkıları” adlı konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Zeki Müren’in hayatı ve eserlerinin konu edildiği ve sinevizyon gösterimiyle, belgesel tadında sunumuyla izleyicilerden tam not alan konser vatandaşlarca çok beğenildi.
Sahne düzeni ve ışık sistemiyle, ilk kez farklı bir konseptde sunulan konserde, saz ve ses sanatçılarının üst düzey performansları ve koro şefi Özkan Kef’in gerek hâkimiyeti, gerekse seyirciyle sempatik diyalogu geceye farklı bir renk kattı. Konser sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, koro şefi Özkan Kef’e çiçek takdim ederek emeği geçen herkese teşekkürlerini sunmasıyla gece sona erdi.



Anahtar Kelimeler:
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı